Play Media Meetup

Content Writer u svetu Helpful Content-a i AI-a

Koleginice i kolege, digitalni marketari, ovu godinu zatvaramo meetup-om fokusiranim na content,

gde ćemo zajedno istražiti kako se uloga content writera transformiše u svetu Helpful Content-a i GPT-a!

Stjepan Bosnjak

O čemu se radi?

Na ovom meetup-u ćemo razgovarati u evoluciji pozicije content writera pod uticajem inovacija i izmena kako od strane Google-a, tako i AI-a u ovoj turbulentnoj godini. Od novih alata i izazova do mogućnosti koje donosi “veštačka inteligencija” i Google-ova “Helpful Content” inicijativa, istražićemo kako se snaći kao digitalni marketar u godini koja predstoji.

Glavne teme:

  1. Content Writer juče, danas, sutra: Razmotrićemo kako se uloga content writera promenila kroz vreme i šta to znači za vašu karijeru.
  2. Šta nas je Google naučio u 2023?: Otkrićemo ključne (odavno najavljivane) izmene i trendove koje je Google predstavio u 2023, šta da očekujemo u budućnosti i kako to utiče na način na koji kreiramo sadržaj.
  3. AI generisan sadržaj: kako ga Google posmatra?: Šta Google kaže na temu generisanja sadržaja i da li da im verujemo da ih nije briga?
  4. Arhetipi Content Writer-a u 2024: kako se razvijati?: Različite veštine koje će biti neophodne u 2024. godini i kako se najbolje prilagoditi ovom promenljivom okruženju.
  5. Šta znači optimizovan sadržaj danas?: Analiziraćemo kako se definicija optimizovanog sadržaja menjala i šta to znači za vašu strategiju sadržaja. 
  6. Istraživanje ključnih reči: da li će zauvek biti važne i zašto?: Proverićemo da li je istraživanje ključnih reči i dalje relevantno, kako da ih razumemo i koje je njihovo mesto u svakoj content strategiji.

 

Rezervišite svoje mesto: Prijavite se!

Ovaj meetup je idealna prilika da se upoznate sa najnovijim trendovima i tehnikama u content pisanju, razmenite iskustva sa kolegama iz industrije i steknete praktična znanja koja možete odmah primeniti u svom radu. Pridružite nam se i ostanite korak ispred u dinamičnom svetu digitalnog marketinga!

Kada? U sredu 27. decembra, u 18 h.

Gde?  Na adresi Cara Dušana 49, Novi Sad (donji sprat).

 

Mesta su ograničena, a ukoliko ste sigurni da ste u mogućnosti da nam se pridružite, svoje možete osigurati popunjavanjem formulara za prijavu.

 

Vidimo se!